Safrane ph: phase II
Rocznik: 1998
Pojemność: 2.5 20v + LPG
Wersja wyposażenia: RXT
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U Pomógł: 6 razy Wiek: 54 Dołączył: 03 Kwi 2008 Posty: 808 Skąd: Świnoujście
Wysłany: 2008-11-23, 18:35
maksimal19 napisał/a:
Ten znalazłem, myślałem ze jest jakiś inny jeszcze. Więcej nie ma? Na przykład filtr pyłkowy lub węglowy ?
Jest na forum cały temat o tym. Filtr przeciwpyłkowy posiadała tylko wersja Baccara. Oczywiście jak się uprzesz jak ja i wielu innych możesz poszukać na szrotach lub allegro ramki do mocowania filtra i zamienić istniejącą plastikową siatkę. ASO odradzam ze względu na absurdalną cenę tego elementu
_________________ Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować,
mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-23, 23:19
Darek napisał/a:
maksimal19 napisał/a:
Ten znalazłem, myślałem ze jest jakiś inny jeszcze. Więcej nie ma? Na przykład filtr pyłkowy lub węglowy ?
Jest na forum cały temat o tym. Filtr przeciwpyłkowy posiadała tylko wersja Baccara. Oczywiście jak się uprzesz jak ja i wielu innych możesz poszukać na szrotach lub allegro ramki do mocowania filtra i zamienić istniejącą plastikową siatkę. ASO odradzam ze względu na absurdalną cenę tego elementu
moim zdaniem to absurdalne ze samochod pretendujacy do miana prawie limuzyny reno nie mial tak podstawowego elementu - nawet ople astry I go w wiekszosci mialy
a da sie dorobic ramke , dokupic filtr i go wpasowac ? - nie jest to nic przyjemnego dostac lisciami po oczach wlaczajac nawiew...
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-11-23, 23:28
Myślę że zrobić się napewno da ale można tesz kupić ten element gdzie wchodzi filtr p.pyłkowy .każde autka miały jakieś swoje mankamenty