Wysłany: 2014-02-26, 20:29 Kupię Renault Safrane I/II
Witam,
Poszukuje Renault Safrane Ph I lub II.
SILNIK:
Ph I - 3.0
Ph II - 2.5
Najmilej widziane wersje z automatem. LPG nie jest konieczne.
WYPOSAŻENIE:
Najbogatsze - skórzana tapicerka (może być mocno zużyta), koniecznie działająca klimatyzacja, elektryka może być do poprawek.
NADWOZIE:
Może być do poprawek lakierniczych, duże ogniska rdzy dyskwalifikują. Ciemne kolory karoserii są najbardziej pożądane.
PODWOZIE/OGÓLNY STAN TECHNICZNY:
Nie oczekuję auta idealnego, w którym można już tylko "lać i jechać". Drobne naprawy i wymiany są dla mnie oczywiste. Natomiast szarpiący automat lub grzejąca klimatyzacja od razu stawiają taki pojazd na straconej pozycji.
Osoby chcące sprzedać swój pojazd (bądź znające taką osobę) proszę o info na PRIVA - proszę o podanie swojej wyceny. Natomiast jako odpowiedzi do mojego posta proszę umieszczać linki do ogłoszeń z neta, dane kontaktowe do ogłoszeń z prasy lokalnej (jeżeli komuś wpadnie takie w oko).
Z góry dziękuję za wszelaką pomoc!
Pozdrawiam serdecznie!
Safrane ph: była 2,2 si 93', 2,2dT 00', 2,5 20v 98'
Rocznik: *
Pojemność: *
Wersja wyposażenia: *
Wysłany: 2014-02-26, 21:15
ja gdybym szukał auta przyjrzałbym się temu ogłoszeniu, może nie jest to ful opcja, ale liczy się stan ogólny, w szafie nie ma problemu z dołożeniem tego czy tamtego