Safrane ph: Była I
Rocznik: Była 1993
Pojemność: Była 2.2Si 12V
Wersja wyposażenia: Była Wypasiona :) Pomógł: 4 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 370 Skąd: Lublin/Świdnik
Wysłany: 2013-01-21, 22:09 Kolumna kierownicza
A więc mam problem z kolumną, poluzowała mi się na krzyżaku między maglownicą a ścianą grodziową, luzy są dość duże, istnieje możliwość naprawy tego czy pozostaje wymiana całej kolumny? Jak wymiana to dużo przy tym pracy? nigdzie nie mogę znaleźć na forum manuala, trzeba do tego demontować deskę, i jak jest to połączone przy maglownicy? Czy z phII będzie pasować do phI?
Tak przy okazji, warto zakupić coś takiego, czy lepiej sobie odpuścić?
Safrane ph: II
Rocznik: 1997
Pojemność: 2200
Wersja wyposażenia: alize
Wysłany: 2013-02-02, 00:43
Predator, wymieniałem krzyżaki swojego czasu ale nie powinno się tego robić, fabrycznie są wgniatane jednorazowo. teraz już nie pamiętam co było przyczyna tego ze nie włożyłem całej nowej kolumny chodź miałem kompletna. do magielnicy przychodzi wieloklin z zabezpieczeniem, deski nie rozkrecasz za to dolne osłony i cale łożysko kierownicy, intensywny weekend pracy powinien wystarczyc:)