Safrane Klub Polska Strona Główna
 FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: milesmm
2012-03-05, 09:10
Spam z "Auto nie odpala"
Autor Wiadomość
maestro 
Starszy pisarz
majster

Safrane ph: II
Rocznik: 1999
Pojemność: 2.9 24V V6
Wersja wyposażenia: najbogatsza
Typ silnika: L7X
Wysłany: 2012-03-04, 22:00    

desperos: Po pierwsze to nie ma to nic wspólnego z pierwotnym nurtem tematu (mogłeś - a właściwie powinieneś założyć nowy) bo tutaj to SPAM (tak tak, właśnie tak podsumowałeś moje pytanie w podobnym temacie).

Clutch - to sprzęgło. Od czasów MeganeII i innych (pi razy drzwi rok 2002) muszą być zamknięte drzwi i wciśniete sprzęgło aby odpalić.

arek 
Administrator
dozorca ;)

Rocznik: 11/96
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: RXE prawie już RXT, ASB, LPG itp. ;)
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U701
Wysłany: 2012-03-04, 22:50    

Kolego, przestań spamować i zwracać uwagę innym, bo temat brzmi "Auto nie odpala" i desperos słusznie kontynuował wątek, a odpowiedź którą tak skrzętnie przetłumaczyłeś napisano już 23 stycznia.
Zwracanie uwagi moderatorowi na ogólnym forum nigdzie nie jest mile widziane, wię przemyśl swoje postępowanie
Koniec off topic, ale Twoje spamowanie mi już zaczyna bokiem wychodzić. Albo pisz konkrety, albo tylko czytaj.

maestro 
Starszy pisarz
majster

Rocznik: 1999
Pojemność: 2.9 24V V6
Wersja wyposażenia: najbogatsza
Typ silnika: L7X
Wysłany: 2012-03-05, 00:51    

Sam spamujesz ciągnąc za mną ogon więc albo sami nauczycie się pisać PW albo nie zwracajcie uwagi innym. Dopisałem istotną rzecz do AUTORA tematu a nie do ciągnącego go bo podobno jest podobny problem. Po za tym bastuj bo nie krytykuje nikogo, a jeśli zwracam uwage to użytkownikowi, a jego status 'społeczny na forum' nie jest żadną wykładnią. Chyba że działa to w drugą stronę, że więcej wtedy można.

Ale potem taki jest efekt że przez tydzien jest cisza na forum bo każda wypowiedź gówno wnosi i trzeba usunąć.

I nie pisz mi że takie posty jak moje kierbanią sprawe bo potem ciężko coś wyszukać. To na pewno problem Scenic 2 a Safrane 1 jest 'bardzo bliźniaczy' skoro nie ma ze sobą nic wspólnego, na pewno wyszukiwarka jest teraz mocno zasilona. Dziekuje dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez maestro 2012-03-05, 01:00, w całości zmieniany 4 razy  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi