Safrane ph: VelSatis ph II
Rocznik: 2005
Pojemność: 3,5 V6
Wersja wyposażenia: Initiale
Typ pojazdu: BJ0V
Wysłany: 2012-01-12, 10:16
Zzieleniał
Muszę tu dopisać coś merytorycznego, bo mi się zaraz przyczepią, że spamuję. Już się robi. Otóż, chyba niebawem zmienię opony. Nie chcę, ale chyba będę musiał. W telewizorze już się różne osoby cieszą, że zima idzie. Ja im też serdecznie życzę, żeby ich przysypało. Na wieki wieków.
Muszę tu dopisać coś merytorycznego, bo mi się zaraz przyczepią, że spamuję. Już się robi. Otóż, chyba niebawem zmienię opony. Nie chcę, ale chyba będę musiał. W telewizorze już się różne osoby cieszą, że zima idzie. Ja im też serdecznie życzę, żeby ich przysypało. Na wieki wieków.
Safrane ph: VelSatis ph II
Rocznik: 2005
Pojemność: 3,5 V6
Wersja wyposażenia: Initiale
Typ pojazdu: BJ0V
Wysłany: 2012-01-12, 15:35
A tam mi kto inny napisze, że:
Criss napisał/a:
to jest dzial "co dzis z robilem przy Safrane"
a nie o tym, co może kiedyś zrobię (ani o tym, co sądzę o zimie)
Przyznaję pierwszą gwiazdkę (w rankingu "Forum nieprzyjazne użytkownikom"). Howgh
Safrane ph: II
Rocznik: 1997
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: prawie jak INITIALE
Typ pojazdu: B54F
Wysłany: 2012-01-12, 15:40
chrisfox napisał/a:
Przyznaję pierwszą gwiazdkę (w rankingu "Forum nieprzyjazne użytkownikom")
coz w mysl XXI wieku: nie wazne jak mowia- wazne,ze mowia...
chrisfox napisał/a:
a nie o tym, co może kiedyś zrobię
moze kiedys wymienie maglownice a dzis nie zrobie nic.Dyskusja o wycieraczkach i ich cenach i kompletach jest juz bardziej rzeczowa i szczegolwa moim zdaniem,ale ja nie wiem ja sie nie znam i w ogole zarobiony jestem