_________________ Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować,
mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
Safrane ph: I
Rocznik: 1993
Pojemność: 3.0 12V
Wersja wyposażenia: RT
Wysłany: 2010-10-12, 22:51
Kupują, kupują to widać na drogach, jak ktoś jedzie z przeciwka i ty nic nie widzisz . Tylko gdy Cię mija to widać, że to samochód z czasów gdy jeszcze nie było ksenonów. Ale widać niektórzy tak mają Zdegustowany
Powiedział bym, ze aukcja jest mało zabawna Zalamany
Gość [Usunięty]
takie przerobki to totalna masakra - taki palnik nigdy nie bedzie dobrze swiecil ...
ja mam w bmw zalozone xenony z allegro - ale lampy mam soczewkowe - dzieki czemu granica swiatlo-cienia jest idealna - swietla mam prawidlowo ustawione ( nawet opuscilem je troche nizej ) - i nic nie oslepia... dodatkowo w moim modelu byly tez oyginalnie montowane xenony , mam spryskiwacze reflektorow ...
ale jak ktos wsadzi w w lampe zwykla palnik typu d2s to nie ma sie co dziwic ze to oslepia - widzialem takie kombinacje i swieci to tragicznie - tzn przed samochodem jest widno ale oslepina niesamowicie...
problem wystapuje tez w reflektorach halogenowych - ciezko jest osiagnac prawidlowe odciecie ( pojawiaja sie odblaski wewnatrz reflektora ) i moze to oslepiac innych kierowcow...
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Najbardziej zabawna moim zdaniem to jest cena tego produktu, za taką cenę można u dobrego ślusarza zrobić kilogramy takich blaszek
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia