Co do zawiecha, jeśli masz wstawione zwykłe zamiast aktywnego to wyjmnij sobie złącze z komputera od zawiecha
Które to złącze, bo trochę ich jest?
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-26, 23:22
Heh, service już nie dokucza, wystarczyło wyjąć kabel od komputera który przymocowany do sprężarki i nic więcej.
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2008-07-30, 00:36
redhead mam pytanie odnosnie zderzaka przedniego i grila czy jest to orginal wystepujacy tylko w biturbo? chcial bym zalorzyc cos takiego przeszukalem e-bay francuski i polskie allegro i nic morze masz jakis pomysl gdzie to znalesc dzieki
ps.zajeb.....ta twoja safranka
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740 Pomógł: 19 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1569 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-07-30, 08:32
mlodykris, proponowałbym zagadać na forum R25 ale francuskim i powołać się na Sebastien, Francuz ale jak przyjeżdżają na zloty do Polski to jest tłumaczem. U nich na szrotach możesz kupić wypasione R25 czy Safrane za grosze a w bardzo dobrym stanie wręcz idealnym prawie jak nówka nie śmigana. Może by coś wyszukał i zabrał to na zlot do Polski.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
jezeli ktos potrzebuje przetlumaczenia to chetnie pomoge i czesci zalatwic tez ja mam blizej do francji przeszukam fora ale jak bys mogl powiedziec kiedy jest zlot
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740 Pomógł: 19 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1569 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-07-30, 11:42
Zlot mają teraz na dniach 1-3.08.2008 z tym, że nie widzę u nich w poście czy ktoś z Francji przyjedzie.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
czy jest to orginal wystepujacy tylko w biturbo? chcial bym zalorzyc cos takiego
(nie)stety to jest oryginał tylko z Biturbo, z racji tego, że gdzieś musieli upchnąć intecooler. Założyć to nie problem, widziałem kiedyś na allegro taką przeróbkę. Niestety nie mam pojęcia jak ją wyszukać , Pozdro
A kto powiedział, że sprzedałem . Szkoda mi jej było używać jeżdżąc na codzień do pracy, więc teraz sobie odpoczywa. Poza tym ma małą awarię, więc nie muszę się tak śpieszyć z naprawą.