Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Wysłany: 2008-12-04, 16:52
Lena, to właśnie jest robota, każdy kto jest tutaj zarejestrowany będzie się musiał zapisać tam i to bez żadnego ale, a za zapisanie się na NK będę pobierał 10zł A jak ktoś będzie odmawiał to w takim przypadku będę musiał pociągnąć za niektóre sznurki i osoby te będą ścigane prawem
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
a tak w ogolę to kto trzyma władzę nad nk ? bo mam taka prośbę żeby nie dodawać kazdego jak leci do znajomych tak jak jest tam jakąś laska co ma 95% kont fikcyjnych po co ma mieć nas ? aha i ten 7-mio latek to czyjś syn ?Wesoly czy już renia sie wozi zróbcie coś z tym.
Safrane ph: Vel Satis
Rocznik: 2003
Pojemność: 2.2 DCI
Wersja wyposażenia: Initiale Patis
Wiek: 34 Dołączył: 02 Sty 2009 Posty: 111 Skąd: okolice Zawiercia
Wysłany: 2009-01-04, 16:54
Który taki ?? jak ma 7 lat i już jeździ Safką no to pięknie podziwiam ja chyba miałem z 10 jak się brałem za maluszka po polach dzierałem... i ledwo do pedałów dostawałem. A co do naszej klasy to tylko właścicieli safran noj może tych którzy kupują ... Pozdro
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Wysłany: 2009-01-04, 16:55
No ja wysłałem prośbę o założenie takiej szkoły, dostałem w mailu odpowiedź, że w ciągu miesiąca zostanę poinformowany o założeniu i innych duperelach z tym związanych. Jak na razie nic do mnie nie dotarło.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia