Safrane ph: Była I
Rocznik: Była 1993
Pojemność: Była 2.2Si 12V
Wersja wyposażenia: Była Wypasiona :)
Wiek: 33 Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 370 Skąd: Lublin/Świdnik
Wysłany: 2013-01-07, 20:35
Z wyglądu fajna, i cena nawet przyzwoita, szkoda że z opisu nie za wiele rozumiem tłumacz trochę dziwnie to tłumaczy, raz że to niemiecki raz że holenderski...
_________________ Clip - Lubelskie
Ostatnio zmieniony przez Predator 2013-01-07, 20:38, w całości zmieniany 2 razy
Safrane ph: brak
Rocznik: brak
Pojemność: brak
Wersja wyposażenia: brak
Wysłany: 2013-01-08, 17:26
Byłem, zobaczyłem, zrobiłem zdjęcia i nagrałem filmiki: ZDJĘCIA I NAGRANIA
Tuż po moim przyjeździe na miejsce przyjechał jeszcze jeden zainteresowany. Jak wszystko obejrzałem to się dowiedziałem że jak ja nie biorę to tamten człowiek jest zdecydowany. Nie czekałem na finał.
Z zewnątrz wgniecione drzwi kierowcy, lewy tylny błotnik, purchle na tylnych nadkolach, rdza na rancie maski, błotnikach też przednich i na klapie bagażnika.
Skóra w stanie dobrym, podgrzewana przednia szyba nie działa, elektryka i pompowanie foteli ok, test klimatronika ok, test zegarów chyba też (nie pamiętałem dokładnie co powinno się świecić), klimatyzacja dziurawa (info od właściciela).
Odpalił bez problemu, ale wydaje mi się że silnik był już lekko ciepły wcześniej. Aktywne zawieszenie podobno wymieniane już w całości kiedyś i teraz padł prawy tył.
Chyba świeżo nalewany płyn do wspomagania, i olej. Od spodu dużo mokrego, ale nie byłem w stanie nic wypatrzeć. Włożyłem rękę z kamerką i na oślep machałem, to jak ktoś się zna to zauważy.
Jakiś luz w układzie kierowniczym. Przy lekkim ruszaniu kierownicą prawo lewo było słychać głuche pukanie po prawej stronie bliżej środka samochodu (tak mi się wydaje). Sprzęgło brało pod sam koniec, ale brało. Przy hamowaniu świeciła się kontrolka od poduszki powietrznej.
Zawieszenie chyba ok, ale nie wyjechałem na ulicę skoro był już człowiek zdecydowany.
To chyba by było na tyle z mojej wycieczki krajoznawczej.
_________________ Safrane scenic-forum.pl
Ostatnio zmieniony przez patrys4891 2013-01-08, 17:44, w całości zmieniany 2 razy
Safrane ph: Była I
Rocznik: Była 1993
Pojemność: Była 2.2Si 12V
Wersja wyposażenia: Była Wypasiona :)
Wiek: 33 Dołączył: 09 Lis 2010 Posty: 370 Skąd: Lublin/Świdnik
Wysłany: 2013-01-08, 19:02
Za taką cenę to by się bardziej opłacało na części go zawinąć Choć da się go doprowadzić do zadowalającego stanu wystarczy mu trochę czasu poświęcić
Safrane ph: II
Rocznik: 11/96
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: RXE prawie już RXT, ASB, LPG itp. ;)
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U701
Wiek: 57 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1822 Skąd: z Lublina