Safrane ph: Vel Satis ph II
Rocznik: 2005
Pojemność: 2.0 Turbo + LPG
Wersja wyposażenia: Expression Automat
Typ pojazdu: BJ0W
Typ silnika: F4R
Wysłany: 2011-06-19, 15:48 Sprzedam - nowe sprężyny zawieszenia tył Safrane
Witam, tak jak już wcześniej wspomnialem mam do sprzedania kilka części do Safrane - wszystkie nowe i w bardzo dobrych cenach:
W tym temacie mam do zaoferowania 4 sztuki fabrycznie nowych sprężyn zawieszenia tył do Safrane, sprężyny pasują do wszystkich wersji rocznikowych i silnikowych. Producentem jest firma Lesjofors nr katalogowy 4272910.
Cena jaka mnie interesuje to 50zł za 1 sztukę (100zł komplet - sprzedaję tylko w komplecie po 2 sztuki) koszt wysyłki 2 sztuk - 20zł płatność z góry przelewem. Sprężyny są fabrycznie nowe - wystawiam FV - oferta ta jest ważna tylko dla użytkowników tego forum. Kto pierwszy ten lepszy - są to ostatnie 2 komplety w tak rewelacyjnej cenie - więcej nie będzie - ofertę zakupu proszę składać w tym temacie (dane niezbędne do sfinalizowania zakupu wymienimy na PW) po sprzedaniu sprężyn temat zostanie zamknięty.
Safrane ph: II
Rocznik: 1997
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: prawie jak INITIALE
Typ pojazdu: B54F
Wysłany: 2011-06-19, 17:52
biorę 2 sztuki, do kompletu z amorami w jednej paczce