Safrane ph: II
Rocznik: 11/96
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: RXE prawie już RXT, ASB, LPG itp. ;)
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U701
Wiek: 57 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1822 Skąd: z Lublina
Wysłany: 2012-01-22, 22:08
Darek napisał/a:
Jak sam zauważyłeś jestem już słusznego wieku który mnie męczy więc prosiłbym o wyjaśnienie powyższego jak krowie na rowie.
Co mam wyjaśniać ? Choć jako starszy nic mnie nie meczy. Przedstawiłeś sprawę tak, że jak Daroot dostanie ubranko, to i shreek będzie wiedział wszystko, a na Lukasza miałeś "alergię" Oficjalnie nie powiedziałeś "Nie", ale przesłanie było jasne. W innym temacie jak mnie pamięć nie myli sugerowałeś, że Daroota jak i innych można zawsze się pozbyć, więc chyba słusznie odbierałem, że jesteś na nie
Darek napisał/a:
P.S Oczywiście w dniu Twojego święta wszystkiego dobrego i oby Twój umysł zawsze był tak jasny jak teraz a zdrowie dopisywało.
Dziękuję, wnuk mi złożył życzenia, ale mogłeś jako były mod założyć temat w dziale "Witamy i życzymy". Dla przypomnienia jest on TUTAJ
Safrane ph: phase II
Rocznik: 1998
Pojemność: 2.5 20v + LPG
Wersja wyposażenia: RXT
Typ silnika: N7U
Wiek: 52 Dołączył: 03 Kwi 2008 Posty: 808 Skąd: Świnoujście
Wysłany: 2012-01-22, 22:53
arek napisał/a:
Dziękuję, wnuk mi złożył życzenia, ale mogłeś jako były mod założyć temat w dziale "Witamy i życzymy". Dla przypomnienia jest on TUTAJ
Skorzystałem z okazji i nie chciałem mnożyć tematów jako były mod
_________________ Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować,
mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
Safrane ph: VelSatis ph II
Rocznik: 2005
Pojemność: 3,5 V6
Wersja wyposażenia: Initiale
Typ pojazdu: BJ0V
Wysłany: 2012-01-25, 14:52
Hiro - tak. Pod warunkiem, że nie każe mi koniecznie jeździć do Grodziska
Ponieważ mija tydzień od wystawienia kandydatur i tylko Hiro uzyskał akceptację uznaję, że zmiana kolorku jest Mu przyznana Temat zostawiam otwarty z 2 powodów: oba - to nadal można zgłaszać propozycję zmian
Safrane ph: II
Rocznik: 11/96
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: RXE prawie już RXT, ASB, LPG itp. ;)
Typ silnika: N7U701
Wiek: 57 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1822 Skąd: z Lublina
Wysłany: 2014-12-21, 19:13
Idą święta, rok się kończy i ja też teraz siedzę i czasem myślę
więc może zgłoszę:
rysio123
Predator
Śpioch
Jacek957
Kolejność przypadkowa i na razie nie podaję uzasadnienia. Zobaczę, jakie jest Wasze zdanie bez moich podpowiedzi ?