5;38 za 40 min wychodze na pociag do Bialegostoku.. Zasnac nie moglem, kawe wypilem i czekam, czy sluszny wybor? Jechac po szafe 500 km, z automatem ktory moze byc walniety? A moze to tylko poducha? W koncu szarpie przy zapinaniu z P na D . Potem juz nie. " Mechaniki " przynajmniej tak uwazaja, jak i niby w warsztacie uwazali. PRaca plynna, buta ma niezlego. Zero przedmuchow na silniku.. Brzmi ciekawie, w druga strone Polski stoi Volovina 850 T5 w Karawanie, po remoncie. A gdyby tak wziasc volovine na handelek? Potem kupic lepsza szafe? Z drugiej strony szafa ma kuszaca cene jak i volovina.. Ale... Jakos tak ciagnie do niej, do tej szafuni. 2.5. Brak snu, spiacy troche. Na wieczor bede w bialym. Potem spocik z Darkiem. Potem trasa . . . Duze ilosci kawy, powerow;) i ... damy rade! Gdzies na 3 w nocy planuje byc w domku, A pod oknem bedzie granatowa bestia, Piekna PH II . . . Dobrze ze lapka biore , w pociagu nie bedzie nudno, na polowe trasy bateria wystarczy. A co potem? Chyba rozmyslania o szerszeniu .
ps. Chlopaki z pancerwagen foren byli w szoku gdy ogladali ja
ze taka kolubryna potrafi tak mocno ciagnac.. Zawieszenie ciuchutko chodzic . Biegi plynnie zmieniac. Jeszcze spocik w bialym z testujacym, na kawunie i po szafunie !
Trzymcie kciuki
Polsko ! Shreeku nadchodzi
A spanie lamie
ps2 Daroot spota mamy, jeszcze o tym nie wiesz hehe ale mamy
Ostatnio zmieniony przez shreeek 2010-12-29, 06:01, w całości zmieniany 1 raz
Safrane ph: II
Rocznik: 1997
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: prawie jak INITIALE
Typ pojazdu: B54F
Safrane ph: II
Rocznik: 11/96
Pojemność: 2.5 20v
Wersja wyposażenia: RXE prawie już RXT, ASB, LPG itp. ;)
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U701
Wiek: 58 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1822 Skąd: z Lublina
Wysłany: 2010-12-29, 07:02
Powodzenia Następne posty napiszesz już pewnie w działach technicznych
Safrane ph: Subaru Impreza
Rocznik: 1997
Pojemność: 2.0 SOHC
Wersja wyposażenia: GL
Typ pojazdu: G10-
Typ silnika: EJ20E
Wysłany: 2010-12-29, 17:50
Coś typu..."zapaliła się pomarańczowa kontrolka...samochód szarpie...czy to może poducha czy skrzynia biegów...ps.Jak na automata mało pali,tankowałem miesiąc temu "
_________________ ""Poruszanie się szybciej od światła jest niemożliwe, a już na pewno niepożądane, bo zwiewa czapkę...""
Możecie wierzyć lub nie ale ja tankowałem z dwa tygodnie temu i zrobiłem już z 30 km. Czyli wygląda na to, że faktycznie mało pali
Shreeeku, bezawaryjnej jazdy życzę