Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740 Pomógł: 19 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1569 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-09-06, 18:18
Z tego co kojarzę to przy 3.0 u Ciebie tak jak u Desperosa winą można obarczyć wysprzęglik hydrauliczny a takie oboje posiadacie Sprzęgło jako takie mechanicznie może być sprawne a wysprzęlglik z którejś strony (od strony pedału albo od strony skrzyni) niedomaga, na dzień dobry dolej płynu do zbiorniczka zamocowanego zaraz za zbiorniczkiem płynu hamulcowego. Przed tym spróbuj podepatać kilka razy na pedał sprzęgła i zobaczyć czy po tym objawy ustąpią ? Jeżeli tak to będziemy mięli winowajcę.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740 Pomógł: 19 razy Wiek: 44 Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 1569 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2011-09-07, 08:55
Czasami nie dają nawet w komplecie tego łożyska ja znalazłem takie coś http://carsdan.shop-it.pl...ord=3&prod=248, ale jak z dostępnością i do jakiej wersji silnika to nie mam pojęcia.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia