Safrane ph: phase II
Rocznik: 1998
Pojemność: 2.5 20v + LPG
Wersja wyposażenia: RXT
Typ pojazdu: B54F
Typ silnika: N7U
Wiek: 53 Dołączył: 03 Kwi 2008 Posty: 808 Skąd: Świnoujście
Wysłany: 2012-01-01, 10:19
Masz rację ale musisz też przyznać, że auta siedmioosobowe zabezpieczają potrzeby dużych rodzin.
_________________ Panie, daj mi siłę, do zaakceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić,
odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować,
mądrość, abym dobrze ukrył ciała tych którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
W rankingach niezawodności Espace był pod koniec stawki wiec ludzie pomyśleli że lepiej wziąć niemca to się psuł nie będzie a jakby co to części tańsze
Safrane ph: I
Rocznik: 1993
Pojemność: 2,1dT
Wersja wyposażenia: RN
Typ silnika: J8S?
Wysłany: 2012-05-16, 09:46
Chyba ludzie z Renault usłyszeli gdzieś moją poprzednią wypowiedź, hehehe miał byc koniec a tu kolejny lifting i fura wygląda oszałamiająco!!!!
Na szczegóły należy jeszcze poczekac, podobno do lipca, mają byc nowe silniki w tym jakieś Energy dci, nowe materiały wewnątrz, zmieniony tył. Narazie w necie krążą tylko te 2 fotki. Uważam, że lifting to dobre posunięcie gdyż nie wiadomo jak by wyglądał następca i na dobrą sprawe za wyjątkiem tego modelu i Latitude Renault w Europie nie sprzedaje nic ciekawego, już lepiej mają Koreasy.
Ostatnio zmieniony przez mercg 2012-05-16, 12:32, w całości zmieniany 3 razy
No Renault się opuściło,alle takie Laguny i Fluence też fajne auta. A co do Espace- zacytuje mojego ulubionego dziennikarza motoryzacyjnego- Jeremiego Clarksona.
Oto Renault Espace – prawdopodobnie
najlepszy kompaktowy minivan na świecie.
Nie żeby było się czym chwalić. To jakby
powiedzieć „Och, mam syfilis, najlepszą z
chorób wenerycznych!”.
Safrane ph: Była II
Rocznik: Była 09/97
Pojemność: Była 2.2 dT
Wersja wyposażenia: Była RXE
Typ pojazdu: B54G
Typ silnika: G8T740
Wysłany: 2012-05-16, 21:41
Co z tego, że ładny jak się nie przyjmie w większości ludzie celują w Grand Scenica, wymiarami nie odbiega a pewnie jest o wiele tańszy Obiło mi się także o uszy, że w III generacji była mało miejsca jak na tak duży samochód
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Safrane ph: I
Rocznik: 1993
Pojemność: 2,1dT
Wersja wyposażenia: RN
Typ silnika: J8S?
Wysłany: 2012-05-17, 08:36
Ja słyszałem, że to jeden z najprzestronniejszych vanów Hitem pewnie nie będzie ale pare sztuk się na pewno sprzeda. A ja np. na scenici się patrzec nie moge