Safrane ph: I
Rocznik: 1996
Pojemność: 2500
Wersja wyposażenia: RT
Wysłany: 2010-10-08, 21:27 Szroty z częsciami
W Góraszce przed warszawą przy trasie W-wa - Lublin jest szrot praktycznie samych Renault, Peugeotow i Citroenów ...
Poza tym na trasie W-wa - Lublin jest jeszcze szrot w miejscowości Ostrowik, Garwolin(chyba ze 3), no i w miejscowości Zabieniec w stronę Lublina.
Safrane ph: I
Rocznik: 1996
Pojemność: 2500
Wersja wyposażenia: RT
Wysłany: 2010-10-08, 21:28
Wszystkie wymienione przeze mnie znajdują się przy trasie Warszawa - Lublin czyli tzw. "Lubelskiej".
Góraszka 48 tel. 501 846 550. Baaaaaaaardzo duży wybór w częsciach do aut fancuskich.
W Ostrowiku koleś ma głównie lapmy, elektrykę silniki i części zawieszenia. Facet pochodzi z mojej wsi - Sobolew.
Nazwa: Firma Handlowo-Usługowa "Auto-Szczech" Jacek Szczęch Ostrowik 8
tel. 22 7897572
W Garwolinie nie pamiętam dokładnie adresów...
Jadąc od miejscowości Gończyce, w stronę Lublina, to za miejscowością Trojanów znajduje się mała wieś Żabianka (a nie Żabieniec jak to wcześniej napisąłem ) i po prawej stronie znajduje się też ogromniasty szrot, nie trudno go przegapić
Znalazlem jeszcze w sieci adres do części używanych w Sulejówku:
Safrane ph: II
Rocznik: 1988
Pojemność: 2.0
Wersja wyposażenia: RXE
Wysłany: 2015-01-07, 09:26
A czego konkretnie szukacie? Ja sporo części kupiłem tutaj http://www.auto24parts.com nie tylko do swojego auta, jestem zwolennikiem używanych elementów ale oryginalnych, nie znoszę zamienników.